سلام میکنم به شما سلام میکنم به دلهای سرشار از ایمانتان سلام میکنم به حضرت خدیجه کبری، حق بزرگی بر گردن ما دارد حضرت خدیجه و حیف که ماه رمضان که به دهم میرسد ما یاد حضرت می کنیم همیشه زیر دین حضرت هستیم و امیدوارم که نگاه سرشار از لطف و کرامت و نگاه مادرانهاش شامل حال ما شود به سمت خدای امروز خیلی خیلی خوش آمدید طاعات و عباداتتان قبول باشد امروز قرار است یک دیداری تازه بکنیم با عزیزدلمان حاج آقای نظری منفرد که الحمدلله برنامهی سمت خدای امروز مزین است به حضور ایشان سلام علیکم و رحمةالله خیلی خوش آمدید.
حجت الاسلام نظری منفرد: سلام علیکم و رحمة الله سلام عرض میکنم خدمت همهی بینندگان محترم امیدوارم که در این ماه رمضان شهر ضیافت همهی ما موفق باشیم و ماه را به خوبی انشاالله به اتمام برسانیم.
شریعتی: انشاالله، حالتان چهطور است آقای نظری منفرد؟
حجت الاسلام نظری منفرد: الحمدلله.
شریعتی: خوشحالیم از زیارتتان.
حجت الاسلام نظری منفرد: ما هم همینطور.
شریعتی: بزرگوارید مدتی است که ما در سمت خدا شما را زیارت نکردیم البته در جلساتی که یک وقتهایی ما با عزیزان کارشناس مان برگزار میکنیم و دور هم هستیم حاج آقای نظری الحمدلله مثل همیشه گل سرسبد مجلس هستند و حالا خوشحالیم که در استودیو میزبانشان هستیم مثل برق و باد ۱۰ روز از ماه مبارک رمضان گذشت یک سوم آن یک فرصتی که گذشته و فرصتی که پیش روی ماست دوست داریم در مطلع بحث قبل از اینکه به حضرت خدیجه سلام الله علیها بپردازیم از فضیلت این ماه و مراقبتهای این ماه و از فرصتی که پیش روی ما است بفرمایید.
حجت الاسلام نظری منفرد: ماه مبارک رمضان همانطور که وجود مقدس پیامبر اکرم فرمود ماه ضیافت است و این سفرهی الهی گسترده است برای همهی کسانی که میخواهند از نعمتهای داخل این سفره استفاده کنند و خداوند متعال در اول ماه یک توجه ویژهای به همهی مردم خصوصاً کسانی که در این ماه از فرصت این ماه استفاده کنند به عبادت بپردازند که برای اینها نفس کشیدن تسبیح است نَوْمُکُمْ فِیهِ عِبَادَةٌ وَأَنْفَاسُکُمْ فِیهِ تَسْبِیحٌ این طوری که در خطبهی شعبانیه آمده اگر انسان از این فرصتها درست استفاده نکند قطعاً به ندامت و پشیمانی منتهی میشود فرمودند که آقا امیرالمومنین صلوات الله و سلامه علیه: أشَدُّ الغُصَصِ فَوتُ الفُرَصِ شدیدترین اندوهها از دست دادن فرصتهاست از این فرصت طلایی ماه مبارک رمضان این ظرف زمانی که خداوند متعال درهای بهشت را باز کرده است به روی انسانها به هر حال انسان با هر حالتی هست با هر شکلی هست هر گذشته ای دارد باید توجه کند و بیاید در خانهی خدا اقبال به خدای متعال باعث میشود خدای متعال عفو است غفور است قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا انشالله امیدوارم همهی بینندگان و همهی عزیزانی که این برنامه را دارند میبینند انشاالله از این فرصت استفاده کنند ۱۰ روز از ماه مبارک رمضان گذشته است انشالله در بقیهی ماه جبران کنند.
شریعتی: انشالله و امیدوارم که شبهای قدر را بتوانیم درک کنیم و بهترین برکات و بهترین مقدرات در شبهای قدر نصیبمان شود که اوج قلهی ماه مبارک رمضان است.
حجت الاسلام نظری منفرد: من یک جملهی دیگر عرض کنم.
شریعتی: بفرمایید.
حجت الاسلام نظری منفرد: میخواهم عرض کنم بیایم با خدایی که ارحم الراحمین است آشتی کنیم و خدا دوست دارد بندگانش را إِنَّ اللَّهَ بِالنَّاسِ لَرَءُوفٌ رَحِيمٌ.خدا هم اهل رأفت است و هم اهل رحمت و دوست دارد بندگانش را. انسان ناامید نباید بشود. یکی از کبائر گناهان کبیره ناامید شدن است إِنَّهُ لَا يَيْأَسُ مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِلَّا الْقَوْمُ الْكَافِرُونَ سورهی مبارکهی یوسف انشالله که امیدواریم همهی عزیزان بیننده، صائمین در این ماه و کسانی که عذر دارند و نمیتوانند روزه بگیرند و موفق باشند در این ماه و به خدای متعال نزدیکتر بشوند.
شریعتی: انشالله ما عاقبت به خیر دعای خدیجه،ایم حس مادری احساس قرابت و نزدیکی به حضرت انگار که مادربزرگ تک تک ما است حق بزرگی که ایشان به گردن تک تک ما دارد و متاسفانه ما عاجز و ناتوان هستیم از ادای آن حق عظیم. امروز در مجال فرصت محدودی که داریم دوست داریم از حضرت خدیجه بشنویم آن هم با بیان شیوای شما.
حجت الاسلام نظری منفرد: من مقدمتاً این را عرض کنم که اسلام در آن محیطی که پیامبر خدا مبعوث به رسالت شد در آن محیط زن جایگاهی نداشت و اسلام آمد به زن بها داد لِلرِّجَالِ نَصِيبٌ مِمَّا اكْتَسَبُوا ۖ وَلِلنِّسَاءِ نَصِيبٌ مِمَّا اكْتَسَبْنَ مَنْ عَمِلَ صَالِحًا مِنْ ذَكَرٍ أَوْ أُنْثَىٰ وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْيِيَنَّهُ حَيَاةً طَيِّبَةً کسی که کار خوب انجام دهد زن باشد یا مرد ما برای او حیات طیبه قرار میدهیم در دنیا وَلَنَجْزِيَنَّهُمْ أَجْرَهُمْ بِأَحْسَنِ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ اگر آیات قرآن را بخواهیم ما یک نگاه اجمالی به آن داشته باشیم میبینیم که اسلام چهقدر بها به زن داده است و لو به اصطلاح در دنیای امروز تصور میکنند که اسلام با زن میانهی خوبی ندارد اینطور نیست اتفاقاً انسان وقتی وارد آموزههای اسلامی میشود میبیند که چهقدر اسلام به زن بها داده است نمونهاش همین همسر بزرگوار رسول خداست چهقدر پیغمبر خدا حضرت خدیجه را دوست داشت، و چهقدر به حضرت خدیجه بها میداد و این بها دادن پیامبر به حضرت خدیجه مربوط به زمانی نبود که ایشان در قید حیات بود پیامبر خدا سیزده سال بعد از حضرت خدیجه زنده بود عنایت دارید که وفات حضرت خدیجه سال دهم بعثت است یعنی ده سال که از بعثت پیامبر در مکه سپری شده بود حضرت خدیجه از دنیا رفت سه سال دیگر رسول خدا در مدینه بودند مکه بودند بعد هم ده سال در مدینه بودند سیزده سال بعد از حضرت خدیجه حیات داشتند انسان وقتی مرور میکند زندگی این سیزده سالهی پیامبر را که هجرت کردند آمدند مدینهی طیبه میبیند که نام خدیجه را هر وقت ایشان میشنید متأثر میشد و این جمله را میفرمود: خدیجه و عین مثل خدیجه دیگر کجا مثل خدیجه پیدا میشود؟ یک زنی فداکار آن وقت این فداکاری و این ایثار را پیامبر خدا فراموش نمیکردند.
شریعتی: در دورهای که همه تکذیب میکردند حضرت را، حضرت خدیجه تصدیق میکرد.
حجت الاسلام نظری منفرد: عبارت همین است. صَدَّقَتْني حِينَ كَذَّبَني النَّاسُ من را تصدیق کرد آن وقتی که دیگران مرا تکذیب میکردند.
شریعتی: در آن شرایط همراه بود.
حجت الاسلام نظری منفرد: وَ وَازَرَتْنِي من را کمک کرد وقتی که کسی نبود چون ایشان اول کسی بود از زنها که به رسول خدا ایمان آورده بود و با مالش چهقدر پیغمبر خدا را کمک کرد. که در حقیقت مال حضرت خدیجه خصوصاً این ایامی که وجود مقدس پیغمبر اکرم و بنی هاشم و مومنین در شعب بودند چه دوران فوقالعاده سختی بود و جالب این است که حضرت خدیجه در این ایام محاصرهی اقتصادی مردم مکه پیغمبر را و گروندگان به رسول خدا را حضرت خدیجه کنار پیغمبر در شعب بود که انسان وقتی فکر میکند تحمل یک ساعتش باید مشکل باشد تا اینکه حدود ۴ سال، نه آذوقهای بوده است گاهی بچهها صدای گرسنگیشان از گرسنگی بلند میشد در شعب، همه را تحمل کردند و حضرت خدیجه در کنار پیغمبر بود و با مالش آن زمان اعانت کرد مسلمین را.
شریعتی: در حالی که می توانست خیلی راحت زندگیاش را کند.
حجت الاسلام نظری منفرد: الا ایها الحال عرض میکنم که اسلام بها داده است به زن، از آیات قرآن مجید این معنا استفاده میشود ما اگر بخواهیم همه جزئیات را بیان کنیم در این فرصت نمیشود اما اجمالاً سورهی مریم را ملاحضه بفرمایید خداوند متعال این زن بزرگوار را چگونه معرفی میکند يَا مَرْيَمُ إِنَّ اللَّهَ اصْطَفَاكِ وَطَهَّرَكِ وَاصْطَفَاكِ عَلَىٰ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ این معاملهی تعامل اسلام است با زن، لذا وقتی که حضرت جعفر طیار سلام الله علیها در حبشه سورهی مریم را تلاوت کرد برای نجاشی، همانجا نجاشی به اسلام گروید و مسلمان شد آیات را که شنید در مورد حضرت مریم گفت این آیات از همانجا سرچشمه گرفته است که عیسی سلام الله علیها از آنجا آمده است حضرت خدیجه به هر حال یک زن فوقالعاده و یک زن نمونهای بود من در مورد ازدواج حضرت خدیجه اگر اجازه بفرمایید مطالبی را عرض بکنم.
شریعتی: بله بفرمایید.
حجت الاسلام نظری منفرد: حضرت خدیجه وقتی ازدواج کرده با پیامبر در السنه است که چهل ساله بوده و پیامبر ۲۵ ساله اما حاکم در مستدرک الصحیحین که از علمای بزرگ عامه است متوفای ۴۰۵ قمری است یعنی بیش از هزار سال پیش از دنیا رفته است ایشان در مستدرک میگوید که قول به اینکه حضرت خدیجه در هنگام ازدواج با رسول خدا چهل سال بوده این قول را قبول نمیکند و خود ایشان اختیار میکند که حضرت خدیجه تقریباً از نظر سن همسال با رسول خدا بیست و شش سالهشان بوده است یا یک مقدار بیشتر همین مقدار قریب السن بودند با رسول خدا. این یک نکته و نکتهی دیگر در مورد حضرت خدیجه سلام الله علیها اینکه واقعاً زن شایستهای است و هر مقدار در مورد ایشان ما بگوییم کم گفتهایم و به فرمایش شما دهم ماه رمضان که می رسد ایام ارتحال ایشان ما یاد این بانوی بزرگوار میکنیم یک کسی که افتخار همسری رسول خدا را داشته است و عرض کنم یک بانوی بزرگواری که بتن او و شکم او ظرفی بوده است برای پرورش حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها که مادر ۱۱ امام است.
شریعتی: چه عظمتی!
حجت الاسلام نظری منفرد: این نشان میدهد که خدای متعال این بزرگوار را انتخاب کرده است اشهد انکم کنتم نورا فیالاصلاب الشامخة والارحام المطهرة انتخاب کرده است بانویی را در بتن خودش و در درون خودش در مدتی مدت حمل را حفظ کند و بعد از ولادت در دامن این مادر حضرت زهرا که زن نمونهای است پرورش پیدا کند به همین نکته اگر جدا از روایات، حالا روایات راهم ما می خوانیم راجع به حضرت خدیجه سلام الله علیها به همین نکته اگر انسان توجه کند عظمت حضرت خدیجه را در مییابد و از اینجاست که انسان در کنار قبر هریک از ائمهی معصومین علیهم صلوات الله وارد میشود و میخواهد زیارت بخواند حضرت خدیجه در آن زیارتنامه هست السلام علیک یابن خدیجه الکبری این نشانهی عظمت این بانوی بزرگوار است یک نکتهی دیگر من راجع به حضرت خدیجه عرض کنم شاید برای بینندگان محترم تازگی داشته باشد مستحضر هستید که پیغمبر خدا فدک را بخشید به حضرت فاطمه زهرا، ممکن است کسی بگوید که برای چه؟ درست است فدک جزء اموالی نبود که مسلمانان به دست آورده بودند یعنی جزء زمینها و جاهایی که...
شریعتی: انفال نبود.
حجت الاسلام نظری منفرد: انفال باشد یا مفتوح باشد که ملی باشد، این را صاحبان فدک آمده بودند به پیغمبر خدا بخشیده بودند. این فدک را چرا به حضرت زهرا دادند؟ ذیل این آیهی شریفه وَ آتِ ذَا الْقُرْبى حَقَّهُ دارد که این را مرحوم سید بن طاووس من مدرکش را هم عرض کنم که بینندگان بدانند که مدرک دارد کتابی دارد سید بن طاووس به نام کشف المحجه لثمرة المهجة این کتاب ترجمه هم شده است کتاب خوبی است کتاب اعتقادی است اخلاقی است و تاریخی است.
شریعتی: شما ترجمه کردهاید این کتاب را؟
حجت الاسلام نظری منفرد: من ترجمه کردم البته قبل از من دیگران هم ترجمه کردند اما بعداً ترجمهی روانی روی آن گذشته ایم مرحوم سید بن طاووس این کتاب، خب سید بن طاووس برای ۸۰۰ سال قبل است منابعی در اختیارش بوده است در این کتاب نقل میکند که وقتی پیغمبر خدا حضرت فاطمه را خواستند فدک را واگذار کنند حضرت فاطمه زهرا یک زن زاهدهای بود عرض کرد که بابا یا رسول الله من نیاز به فدک ندارم من همسرم هست وظیفه همسر این است که نفقه را تامین کند من نیاز به فدک ندارم حضرت فرمودند که دستور خدای متعال است که من فدک را به شما واگذار کنم عرض کردند برای چه؟ فرمودند که این جزای آن اموالی است که مادر شما حضرت خدیجه در راه خدا انفاق کرده است و خدای متعال عمل خوب کسی را بدون مزد نمی گذارد.
شریعتی: جبران می کند.
حجت الاسلام نظری منفرد: جبران میکند این در دنیا کارهای انسان را خداوند متعال بیجواب نمیگذارد منتها عمده جزای اعمال در قیامت است كُلُوا وَاشْرَبُوا هَنِيئًا بِمَا أَسْلَفْتُمْ فِي الْأَيَّامِ الْخَالِيَةِ اما اینطور نیست که در دنیا اثر نداشته باشد مثلاً صلهی رحم اثر دارد در دنیای این انفاقهایی که انسان میکند اثر دارد حضرت خدیجه اموالش را در ایام شعب برای اینکه مسلمانان در محاصره قرار گرفته بودند گرسنه نمانند سختی نکشند اموالش را داد خداوند متعال جزا را در دنیا داد به فاطمه زهرا و در قیامت هم خواهد داد این یک نکتهای بود خواستم عرض کنم در مورد حضرت خدیجه سلام الله علیها.
شریعتی: نکتهی جالبی بود خیلی خوب و این ارتباط فدک و حضرت خدیجه و حضرت صدیقه طاهره زهرای مرضیه سلام الله علیها خیلی خوب، شما که مزار حضرت خدیجه مشرف شدید در قبرستان ابوطالب؟
حجت الاسلام نظری منفرد: من یک وقتی در باز بود تعمیر میکردند قبرستان حجون را من رفتم قبر حضرت خدیجه رفتم بالا و هم سر قبر حضرت عبدالمطلب و ابوطالب سلام الله علیها.
شریعتی: خوش به حالتان.
حجت الاسلام نظری منفرد: آنجا رفتم و قبر قاسم فرزند رسول خدا هم همانجا هست.
شریعتی: چهقدر خوب انشاالله قسمت شود با هم برویم.
حجت الاسلام نظری منفرد: اللّهم الرزقنا و ایّاکم انشاالله و همهی بینندگان عزیز انشاالله.
شریعتی: انشاالله، انشاالله.
حجت الاسلام نظری منفرد: مکه مشرف شوند و آن قبرستان را زیارت کنند که آن قبرستان، قبرستان مهمی است همین جا عرض کنم این ایامی که امام حسین سلام الله علیه ماه شعبان وارد مکه شدند و تا هشتم ذی حجه در مکه ماندند روز هشتم از مکه آمدند بیرون این ایامی که حضرت در مکه بودند شبها میآمدند کنار قبر حضرت خدیجه و بیدار میماندند و مناجات میکردند این هم جالب است از چیزهایی است که شاید بینندگان محترم نشنیده باشند.
شریعتی: من هم نشنیده بودم.
حجت الاسلام نظری منفرد: میآمدند مینشستند کنار قبر حضرت خدیجه گریه میکردند و مناجات میکردند و این شعرها را میخواندند:
یا رَبِّ یا رَبِّ أنتَ مَولاهُ** فارحَمْ عُبَیـدا إلَیكَ مَلْـجاهُ خدایا مولای من تویی به بندهای که ملجأی ندارد جز تو ترحم کن.
طُوبى لمَن كانَ خادِما أرِقا** یَشكو إلى ذی الجَلالِ بَلْواهُ خوشا به حال آن کسی که شب زندهدار باشد و دردلش را با خدا در میان بگذارد.
نوشتند یکی از شبهایی که حضرت این شعرها را میخواند کنار قبر جدهشان حضرت خدیجه و گریه میکردند یک مرتبه یک صدایی در فضای حجون طنین انداز شد:
صوتك تشتاقه ملائكته** فکلِ ما قلت قد سمعناه یا حسین صدای تو را ملائکهی من دوست دارند و الا ما همهی حرفهایی که تو گفتی شنیدیم صوتك تشتاقه ملائكته** فکلِ ما قلت قد سمعناه.
خدای متعال دوست دارد این ارتباط برقرار باشد و الا خدا سمیع الدّعاست همان یک مرتبه انسان دعا کند بلکه در دلش خطور کند یک چیزی خواستهای داشته باشد خدای متعال میداند يَعْلَمُ خَائِنَةَ الْأَعْيُنِ وَمَا تُخْفِي الصُّدُورُ اما دوست دارد انسان به زبانش جاری کند.
شریعتی: دائم بگوید دائم بگوید.
حجت الاسلام نظری منفرد: بگوید، در این ماه مبارک رمضان این رابطه خیلی رابطهای است جناب آقای شریعتی این رابطهی با خدا و انس با خدا، گاهی لذتی به انسان میدهد که این لذت را هیچ خوردنی، نوشیدنی، بوییدنی، دیدنی، شنیدنی، آن لذت را به انسان نمیدهد حالا آن کسانی که اهل دل هستند میدانند این معنا را، امیدواریم خدای متعال این توفیق را بدهد که این انس با خدا را از یاد نبریم يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اذْكُرُوا اللَّهَ ذِكْرًا كَثِيرًا وَسَبِّحُوهُ بُكْرَةً وَأَصِيلًا این دو نکته که مهم بود راجع به حضرت خدیجه سلام الله علیها عرض کردم.
شریعتی: خیلی ممنون و متشکرم از شما، یکی از دعاهایی که این روزها مکرر جزء خواستههای قلبی همهی ما است: اللّٰهُمَّ ارْزُقْنِى حَجَّ بَيْتِكَ الْحَرامِ فِى عامِى هٰذَا وَفِى كُلِّ عامٍ انشاالله زیارت بیت الله الحرام و زیارت قبر نورانی حضرت خدیجه سلام الله علیها، حضرت ابوطالب که هر دو حق بزرگی دارند به گردن ما انشاالله محقق شود و برایمان اتفاق بیفتد حاج آقای نظری عزیزمان دعا کنند و انشاالله خداحافظی کنیم.
حجت الاسلام نظری منفرد: یک نکته من راجع به حضرت خدیجه عرض کنم، حضرت خدیجه سلام الله علیه بانوی بزرگواری است که پیغمبر خدا این روایت را عامه و خاصه نقل کردند که رسول خدا فرمودند که: خیر نساء العالم بعضی تعبیرات دارد که سیدات نساء العالم اربعة، مریم و آسیة و خدیجة و فاطمة. و خدیجه بانوی بزرگواری است که جیرائیل که میآمد خدمت پیغمبر اکرم عرض میکرد یا رسول الله سلام ما را به خدیجه برسانید.
شریعتی: چه عظمتی!
حجت الاسلام نظری منفرد: و وقتی از دنیا رفت حضرت خدیجه پیغمبر گریه کرد و خودشان رفتند در قبر حضرت خدیجه و بدنشان را گذاشتند داخل قبر و آن سالی که حضرت خدیجه از دنیا رفت آن سال را عام الحزن نامگذاری کردند. امیدواریم که ما از این بانوی بزرگوار درس بگیریم چهقدر فداکاری، چهقدر ایثار، چون پیغمبر را شناخت لذا اوّل من آمن برسول الله من النّساء حضرت خدیجه است.
شریعتی: سلام الله علیها، حاج آقای نظری خیلی تألیفات متعدد و متنوعی دارند من توصیه میکنم دوستانی که اهل تحقیق هستند اهل مطالعه هستند خداوند به شما خیلی توفیق داده است حاج آقای نظری و من خودم مکرر به آثار شما مراجعه میکنم چه آثاری که تألیف کردید چه آثاری که ترجمه کردید دوستانی که احیاناً اگر دوست دارند مطلع شوند در فضای مجازی جست و جو کنند یا یه سایت ما مراجعه کنند آنجا دوستان این آثار را بارگذاری خواهند کرد بهرهمند شوید از دانش و علم بیکران حاج آقای نظری عزیزمان که هم در سخنوری الحمدالله متبحر هستید و ید طولایی دارید و هم تألیف و نوشتار انشاالله که عمرتان پر برکت باشد.
حجت الاسلام نظری منفرد: اللّهم صلّ علی محمّدٍ و آل محمّد اللّٰهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِيقَ الطّاعَةِ(الهی آمین) وَبُعْدَ الْمَعْصِيَةِ(الهی آمین) وَصِدْقَ النِّيَّةِ وَعِرْفانَ الْحُرْمَةِ(الهی آمین) از خدای متعال میخواهم خداوند متعال امنیت را بر کشور ما مستدام بدارد(الهی آمین) امیدواریم که در این ماه مبارک رمضان صائمین و روزهداران در این ماه موفق باشند اعمالشان مورد مقبول درگاه خداوند قرار بگیرد(الهی آمین) برای جوانهای ما انشاالله وسیلهی ازدواج خدای متعال فراهم کند(الهی آمین) و سال خوبی باشد برای مردم این کشور انشاالله و سال فرج حضرت ولی عصر روحی و ارواح العالمین باشد انشاالله.
شریعتی: انشاالله، آقا از دیدنتان خیلی خوشحال شدم و حتماً مخاطبان عزیزمان انشاالله سال جدید برای شما و خانوادهی محترم سال پر برکتی باشد ما را دعا کنید ما هم همیشه دعاگوی شما هستیم.
حجت الاسلام نظری منفرد: برای شما و همهی ملت مسلمان انشاالله سال مبارکی باشد انشاالله.
شریعتی: بسیار خوب خیلی ممنون و متشکرم از شما صفحهی 261 قرآن کریم را دوستانم امروز تلاوت خواهند کرد چهقدر خوب است ثواب تلاوت این آیات را تقدیم کنیم به روح بلند ام المؤمنین حضرت خدیجهی کبری سلام الله علیها تا فردا و تا سلامی دوباره همهی شما را به خداوند بزرگ و مهربان میسپارم اللّهم صلّ علی محمّدٍ و آل محمّدٍ و عجّل فرجهم. خیلی از شما ممنون و متشکرم.
صفحهی 261 قرآن کریم
اللّهم صلّي علی محمّدٍ و آله محمّد